به گزارش دبیرخانه شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهل سنت از کردستان، ماموستا فایق رستمی پیش از ظهر امروز در نشست تخصصی ائمه جمعه استان کردستان با موضوع «نقش جامعه روحانیون در رونق اقتصادی» اظهار کرد: علمای دین، انسانهایی بزرگی هستند که در طول تاریخ نشان دادهاند علیرغم همه مشکلات، سنگر عبودیت و ارشاد و هدایت جامعه را خالی نمیکنند.
وی اضافه کرد: علما نقش هدایتگری در جامعه داشته و بعد از پیامبران الهی این علما بودند که مردم را به مسائل دینی، مذهبی، دوری از منکرات و انجام معروفات دعوت میکنند.
ماموستا رستمی به نقش علما در تحقق رونق اقتصادی اشاره کرد و گفت: روحانیون به عنوان مشاور و امین مردم میتوانند جامعه را به سمت و سویی هدایت کنند که انتهای آن منجر به رونق اقتصادی شود.
وی اضافه کرد: توجه به منویات مقام معظم رهبری در حوزه اهمیت توجه به رونق تولید و حمایت از این بخش باید مورد توجه علما قرار بگیرد و در راستای انتقال و ترویج آن در جامعه تلاش کنند.
نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از سال ۹۸ به عنوان سال فرصت نام بردند، گفت: همه ما در هر جایگاه و مسوولیت باید برای رفع بیکاری و رونق تولید بسیج شویم و در سطح توان در این حوزه نقشآفرینی داشته باشیم.
ماموستا رستمی اضافه کرد: توجه به رونق اقتصادی و رونق تولید دو مقوله مهمی است که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند و این موضوعی است که به صورت متعدد در آیات قرآن مورد تاکید قرار گرفته است.
وی با تاکید بر تلاش و جدیت جهادی مسوولان در راستای عملیاتی کردن شعار رونق تولید در کشور، گفت: مدیری شایسته است که راهکارها و راهبردهای لازم برای استفاده از ظرفیتهای موجود در راستای تحقق رونق تولید و رفع مشکلات اقتصادی و اشتغالزایی را اتخاذ و اجرا کند.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: ایران کشوری ثروتمند به لحاظ معادن، نیروی انسانی و دیگر ظرفیتهای خدادادی است و باید از این ظرفیتها به نفع رونق اقتصادی، اقتدار و استقلال هرچه بیشتر کشور استفاده شود.
ماموستا رستمی اضافه کرد: یکی از مهمترین دلایلی که دشمنان را به نوعی نسبت به کشورهای خاورمیانه به طمع انداخته و در این کشورها اقدام به جنگ و آشوبگری میکنند، ذخایر بزرگ نفتی و غیرنفتی و ثروتهای عظیم در کشورهای این منطقه است.
وی با اشاره به اینکه اسلام یک مکتب غنی است و مسئله تولید را مورد توجه قرار داده است، گفت: رونق تولید در کنار رفع مشکلات اقتصادی وابستگی به سایر ممالک را به حداقل میرساند.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه از امنیت به عنوان یکی از مهمترین مولفهها در توسعه و آبادانی در هر جامعه نام برد و تصریح کرد: امنیت و اقتدار امروز انقلاب اسلامی ایران از برکات خون شهدا است و ما در حقیقت مدیون خون شهدایی هستیم که پیام، آزادی، استقامت، استقلال، مبارزه با ظالمان و دفاع از حق و حقیقت را به ما دادهاند.
ماموستا رستمی اضافه کرد: حراست از این نظام الهی در مقابله توطئههای دشمنان از مهمترین وظایف ما در قبال ایثارگری و از خودگذشتگی شهدا است.
وی نقش نیروهای مسلح به ویژه سربازان گمنام در تثبیت امنیت در کشور را حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: امنیت امروز ما نتیجه تلاش شبانه روزی سربازان گمنامی است که در عین گمنامی در راستای مقابله با توطئههای دشمنان با تمام وجود در صحنه حاضر و توطئههای زیادی را از آغاز پیروزی انقلاب تا کنون خنثی کردهاند.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: نقش سربازان گمنام در تامین و تثبیت امنیت در کشور ما قابل توجه و موجب ناامیدی هرچه بیشتر دشمنان در دستیابی به اهدافشان شدهاند.
ماموستا رستمی تصریح کرد: سپاه پاسداران نیز به عنوان حافظ اصلی انقلاب و حامی مردم در طول تاریخ انقلاب اسلامی در دوران جنگ و هم در زمان صلح در کنار مردم بوده و نقش مهمی در محرومیتزدایی و مردمیاری داشته است.
وی به وقوع سیل در برخی نقاط کشور اشاره کرد و گفت: هرچند این سیل خسارتهای زیادی را به دنبال داشت، اما اتحاد و همبستگی ملت ایران را به زیباترین شیوه به منصه ظهور گذاشت.
وی در ادامه با تاکید براینکه توسعه در کشور باید به صورت متوازن شکل بگیرد، گفت: اینکه بگویم به لحاظ توسعه در کردستان کاری انجام نشده بیانصافی است، چرا که در برخی شاخصها مانند بهرهمندی از گاز طبیعی و غیره کار شده اما در بسیاری از حوزهها عقب هستیم.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: استان کردستان ظرفیتهای قابل توجهی به لحاظ کشاورزی و معادن دارد که باید از این ظرفیتها به نفع رونق اقتصادی و رفع مشکلات اشتغال به عنوان دو دغدغه اصلی در این استان استفاده شود.
ماموستا رستمی اضافه کرد: کردستان در حوزه صنایع بزرگ آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته و نبود صنایع مادر در کنار افزایش آمار بیکاری موجب پایین بودن سرانه درآمد مردم این استان شده است.
وی با بیان اینکه مسوولان باید در راستای توسعه هرچه بیشتر استان کردستان و رفع مشکلات آن به صورت جهادی تلاش کنند، گفت: باید با استفاده از ظرفیتهای مختلفی که در کردستان وجود دارد گامهای اساسی در راستای رونق تولید و اشتغالزایی در این استان برداشته شود.