به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شواری برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت از هرمزگان، شیخ عبدالوهاب گلزاری، خطیب جمعه اهل سنت جزیره هرمز در خطبه های نماز جمعه، نوزدهم مهرماه، ضمن توصیه مردم به تقوا و خشیت الهی، اظهار داشت: پل صراط تجسم حرکت در مسیر حق در همین دنیا بوده، چنانچه پل صراط از مو باریکتر و از شمشیر برنده تر و حرکت در مسیر حق نیز در این دنیا همینگونه است.
شیخ عبدالوهاب گلزاری بیان کرد: کسانی که در دنیا در مسیر حق و صراط مستقیم حرکت کردند؛ یعنی از جاده مستقیم حقیقت، منحرف نشده و حق کسی را پایمال نکرده، در آخرت هم از صراطی که روی جهنم است، صحیح و سالم عبور خواهند کرد.
وی با بیان روایاتی از رسول مکرم اسلام(ص)، یکی دیگراز حسرت های آخرت را حضور درمحافل و مجالسی برشمرد که ذکر و یاد خدا درآن نبوده و اساس آن بر مبنای دروغ، غیبت، تهمت، بهتان و سخن چینی باشد.