اکنون که گفتمان بیداری اسلامی به عنوان، ثمره شیرین اسلام انقلابی در اندیشه امام خمینـی (ره) و مقام معظم رهبـری حفظهالله، چالشهای مهمی فراروی جهان سرمایهسالار و مادیگرا قرار داده و اقیانوس ایثار و اخلاص را در پهنه حیات جامعـه بشـری ایجاد و دلهای آزادیخواهـان را تا رسیدن به ساحل نجـات همراهـی خواهد کرد، دشمنان قسـم خورده اسلام و مسلمین به بدلسازی اسلام اصیل، روی آورده و با پشتیبانی از خیانتکاران به اسلام و مسلمین، پنجه در چهره اصیل اسلامی افکنده و با رفتار نابخردانه و متحجرانه، فضای جوامع اسلامی را غبارآلود نموده است.
امسال امت اسلامی و آزادگان جهان و در شرایطی به استقبال”روز جهانی قدس” میروند که چنگال دژخیمان غاصب صهیونیستی همچنان به خون مظلومان بی دفاع آغشته است و آمریکای جنایتکار نیز با توطئه انتقال سفارت خود به قدس شریف، مرکب این جنایات را پررنگ تر نموده و طرح ننگین معامله قرن را با کمک ایادی مسلمان نما به اجرا گذاشته است.
علماء و اندیشمندان شیعه و سنی استان گلستان در جمهوری اسلامی ضمـن پایبنـدی به آرمـان های بنیانگـذار فقیـد جمهـوری اسلامـی و رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) با محکومیت جنایات اشغالگران و نیز طرح خائنانه موسوم به معامله قرن از همه مردم آزاده و سرافراز نظام مقدس اسلامی دعوت مینماید برای اعلام همبستگی با مظلومان فلسطینی و دفاع از قدس شریف ومحکومیت جنایات آمریکای جنایتکار واسرائیل غاصب در راهپیمایی روز جهانی قـدس شرکت نمایند.