به گزارش پایگاه خبری دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت از گلستان، حجه الاسلام و المسلمین خیرخواه در این آیین ضمن تقدیر و تشکر از همه مردم و مسئولین بخصوص جوانان منطقه در حادثه سیل اخیر در استان گلستان و خصوصا در شهرستان های آق قلا و گمیشان گفت: در حادثه سیل اخیر در استان گلستان نمونه واقعی اتحاد و همدلی را مشاهده کردیم.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور با بیان اینکه، استان گلستان از دیرباز به عنوان نماد وحدت و اتحاد در کشور شناخته شده است، افزود: این مهم در حادثه سیل اخیر در گلستان بار دیگر به جهانیان اثبات شد و ما شاهد و ناظر آن بودیم که همه اقشار جامعه از سراسر کشور در کنار جوانان و روحانیون و نیروهای نظامی دست به دست هم دادند و برای کمک و یاری رساندن به سیلزدگان دست برادری دادند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به اهداف و محورهای بعثت و رسالت انبیای الهی اشاره کرد و افزود: انبیای الهی در بعث خود پنج محور را اصل و اساس قرار دادند.
حجه الاسلام و المسلمین خیرخواه، توحید، خداپرستی و یکتا پرستی را اولین و مهم ترین محور رسالت انبیاء عنوان نمود و افزود: انبیای الهی آمدند تا در برابر خدایان دروغینی که از بت، سنگ و انسان ساخته شده بود، دست بشر را گرفته و انسان را با خدای یکتا و یگانه آشنا کنند.
وی با بیان اینکه، معرفت با خدا می تواند تحول را در زندگی انسان ایجاد کند، تصریح نمود: انبیای الهی فقط وظیفه هدایت نداشتند و علاوه بر تبلیغ دین موظف بودند با هدایت بشر او را در زندگی فردی و اجتماعی به سرمنزل مقصود برسانند.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور با اشاره به اینکه، توحید و موحد بودن بدان معناست که ما باید بفهمیم یک نفر در این عالم حاکم و موثر است، خاطرنشان کرد: انسان مومن چنانچه می خواهد در دنیا و آخرت سعادتمند باشد باید در مسیر توحید، یکتا پرستتی و موحد بودن گام بردارد.
وی افزود: انسان مومن با سرلوحه قرار دادن منش و سنت پیغمبر می تواند به سعادت دست یابد.
حجه الاسلام و المسلمین خیرخواه دومین محور رسالت انبیای الهی را مبارزه عملی با ظلم و فساد عنوان نمود و افزود:
علما مرزداران جامعه اسلامی هستند و با سرلوحه قرار دادن راه و روش هدایت انبیاء باید از دین دفاع کرده و در برابر ظالمان ایستادگی کنند.
وی سومین رسالت انبیای الهی را دعوت مردم به فکر، اندیشه و عقلانیت بیان کرد و تصریح نمود: همه انبیای الهی به دنبال عقلانیت مردم بودند و بعنوان یک موهبت الهی سعی در این داشتند که جهل و گمراهی باعث اختلاف و از بین رفتن آنها نباشد.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، چهارمین رسالت انبیاء را دعوت مردم به علم و تزکیه بیان نمود و گفت: پنجمین محور رسالت انبیای الهی، تشکیل حکومت اسلامی بر پایه عدل و عدالت بوده است که این مهم با وحدت و همدلی امت اسلامی میسر می گردد.